Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména Zdravá spoločnosť[E8]
SlovakiaMinisterstvo zdravotníctva Slovenskej republiky[E1]
In plain English
- What it funds
- Programme: Program Slovensko - SK - EFRR/KF/FST/ESF+. Aim: RSO1.1 Rozvoj a rozšírenie výskumných a inovačných kapacít a využívania pokročilých technológií (EFRR). Where: Trnavský kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj, Žilinský kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Košický kraj. Open call with assessment rounds. The date shown is the next round's cut-off. Call code: PSK-MZ-009-2024-DV-EFRR.
- Who can apply
Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia… Show moreShow less
Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra.- Open to: Small and medium firms
- Open to: Nonprofits
- Open to: Universities and research
- Open to: Public bodies
- Dates
- Closes:Funder's deadline: 16 Dec 2026, 23:59 Central European time (UTC+1). UTC: 16 Dec 2026, 22:59 UTC.
- Funding
- EUR 8,493,976 in totalKind of money: Grant.
- Funder
- Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republikySee what else this funder offers.
- How to apply
- Apply to the funder directly. Open the funder's page on Slovakia ITMS21+ (EU funds calls open to companies) (opens in a new tab) ↗
- Guidance and application
The funder's guidance, rules and application form are on its own page. Read them before you apply.
- Opens
- Not stated
- Closes[E3]
- 16 Dec 2026, 23:59 Central European time (UTC+1)
- Total funding[E9]
- EUR 8,493,976
- Per applicant
- Not stated
- Last checked
- 4 hours ago
Who can apply
- Eligibility[E4]
Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia… Show moreShow less
Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra. - Open toSmall and medium firms, Nonprofits, Universities and research, Public bodies. Tagged by SLETOR from the listing's own words.
Risks and unknowns
- RiskThis is a grant, not a contract. Grants usually need a proposal against the funder's criteria, may need partners and often need co-funding.[E5]
- RiskThe official language is Slovak. The guidance and the application may need to be in that language.
- UnknownWe read the funder's listing, not the full guidance or application forms.
Updates
First seen · 29 Oct 2026, 11:59 UTC
The funder published the call with a future closing date.
Source record: Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621)
Evidence
9 factsEvery fact on this page comes from the funder's listing. Each entry shows the record and the field it was read from.
- E1
The funder is Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /vyhlasovatel, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E2
The call is announced in Slovakia's EU funds system ITMS21+.
“SK”
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /program, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E3
The next assessment round closes (end of the day, Bratislava time) on 16 Dec 2026, 23:59 Central European time (UTC+1).
“2026-12-15T23:00:00.000Z”
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /posudzovaneObdobie, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E4
Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra.
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /ziadatel, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E5
This is a Slovak EU funds call for applications (výzva).
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /typ, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E6
The notice was published on 15 Dec 2024.
“2024-12-15T23:00:00.000Z”
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /datumVyhlasenia, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E7
When we read it, the call was open, going by the call dates and flags in ITMS21+.
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /datumUkoncenia, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E8
The notice is titled "Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména Zdravá spoločnosť".
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /nazovSk, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
- E9
The stated value is EUR 8,493,976 (total budget of the call, EU and state money, not the amount for one applicant).
“8493976 EUR”
From Podpora medzinárodnej spolupráce v oblasti výskumu, vývoja a inovácií – Doména… (ID 3621), field /sumaEu, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)
Zdroj: ITMS21+ OpenData API, Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. SLETOR shortened and reformatted the text. Check the call on ITMS21+ before you apply. Data licence: ITMS21+ OpenData API, public sector information reuse (Act 211/2000, PSI Directive) (opens in a new tab). Personal contact details in notices are not stored or shown.