Skip to content
PublishedGrantRecreation and cultureNotice in Slovak

Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku na podporu systémovej verejnej výskumnej infraštruktúry v doméne Zdravie obyvateľstva a zdravotnícke technológie OPVaI-VA/DP/2019/1.1.3-11 – „II. fáza“[E7]

SlovakiaMinisterstvo zdravotníctva Slovenskej republiky[E1]

Closes
Not stated
Total funding[E8]
EUR 11,896,200
Bid language
Bids likely in Slovak

In plain English

What it funds
Writing a short summary in your language…
Who can apply
  • Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia… Show moreOpen to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra.
  • Open to: Small and medium firms
  • Open to: Nonprofits
  • Open to: Universities and research
  • Open to: Public bodies
Guidance and application

The funder's guidance, rules and application form are on its own page. Read them before you apply.

Risks and unknowns

  • RiskThis is a grant, not a contract. Grants usually need a proposal against the funder's criteria, may need partners and often need co-funding.[E4]
  • UnknownNo closing date we could read. Some grants are open all year, so check the funder's page.
  • RiskThe official language is Slovak. The guidance and the application may need to be in that language.
  • UnknownWe read the funder's listing, not the full guidance or application forms.
Opens
Not stated
Last checked
6 hours ago

Who can apply

  • Eligibility
    Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia… Show moreOpen to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra.
    [E3]
  • Open toSmall and medium firms, Nonprofits, Universities and research, Public bodies. Tagged by SLETOR from the listing's own words.

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky

The call gives no contact route for the funder beyond the original page.

How to ask a question

Ask questions through the funder's own page or enquiry route. Check the guidance first. Open the buyer's route

We show only the organisation's own contact route as published: its website, portal, shared mailboxes and main lines. Never a named person.

Evidence8 facts from the notice · Show

Every fact on this page comes from the funder's listing. Each entry shows the record and the field it was read from.

  1. E1

    The funder is Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /vyhlasovatel, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  2. E2

    The call is announced in Slovakia's EU funds system ITMS21+.

    “SK”

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /program, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  3. E3

    Open to: spoločnosť s ručením obmedzeným; spoločný podnik; záujmové združenie; nezisková organizácia; akciová spoločnosť; európske zoskupenie hospodárskych záujmov; iné družstvo; štátny podnik; rozpočtová organizácia; príspevková organizácia; verejnoprávna inštitúcia; odštepný závod alebo iná organizačná zložka podniku zapisujúca sa do obchodného registra.

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /ziadatel, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  4. E4

    This is a Slovak EU funds call for applications (výzva).

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /typ, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  5. E5

    The notice was published on 15 Dec 2024.

    “2024-12-15T23:00:00.000Z”

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /datumVyhlasenia, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  6. E6

    When we read it, the call was open, going by the call dates and flags in ITMS21+.

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /datumUkoncenia, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  7. E7

    The notice is titled "Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku na podporu systémovej verejnej výskumnej infraštruktúry v doméne Zdravie obyvateľstva a zdravotnícke technológie OPVaI-V…".

    “Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku na podporu systémovej verejnej výskumnej infraštruktúry v doméne Zdravie obyvateľstva a zdravotnícke technológie OPVaI-VA/DP/2019/1.1.3-11 – „II. fáza“”

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /nazovSk, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

  8. E8

    The stated value is EUR 11,896,200.29 (total budget of the call, EU and state money, not the amount for one applicant).

    “11896200.29 EUR”

    From Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624), field /sumaEu, read 29 Oct 2026, 11:59 UTC · source (opens in a new tab)

Zdroj: ITMS21+ OpenData API, Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. SLETOR shortened and reformatted the text. Check the call on ITMS21+ before you apply. Data licence: ITMS21+ OpenData API, public sector information reuse (Act 211/2000, PSI Directive) (opens in a new tab). Personal contact details in notices are not stored or shown.

Updates

  1. First seen · 29 Oct 2026, 11:59 UTC

    The funder published the call without a closing date we could read.

    Source record: Výzva na predkladanie žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku… (ID 3624)